2013-03-13 19:55:43• hírek • Szatmar.ro

Új elnök a Szatmár Megyei Birkózó Egyesület élén

A 2005-ben megalakult Szatmár Megyei Birkózó egyesület tevékenysége az utóbbi időben leginkább a vegetáláshoz hasonlított, ezért gondolták úgy a tagok, hogy itt lenne az idő egy kis tisztújításra.

A tagok szerdán gyűltek össze, ahol a jelen voltak a Szatmárnémeti Sportklub, a Szatmárnémeti Unio és a Szatmárnémeti Luceafarul képviselői is. Azok, akik szavazati joggal rendelkeznek. A tisztségéről lemondott Gheorghe Popdan helyére pedig megszavazták Daniel Chiorean kinevezését.

Az egykori sportújságíró az ülés után elmondta, célja, hogy a szatmári birkózás hírnevéhez méltón szerepeljen a jövőben is, az egyesület tevékenysége pedig ennek megfelelő legyen. Alárulta továbbá, hogy hamarosan csatlakozik az egyesület további két klub, az Erdődi Cetatea és a Madarászi Best is.

A Megyei Birkózó Egyesület vezetőségének összetétele: Daniel Chiorean (elnök), Gheorghe Ardelean (tiszteletbeli elnök), Ovidiu Duma, Sorin Lăpuşte (alelnökök), Szabó Ferenc (titkár). Tagok: Ioan Bud, Marinel Moldovan, Lukács Gábor, Mircea Ofrim, Daniel Pop, Florin Pop, Liviu Bulgăr, Marcel Tarţa, Viorel Bulgăr.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: